Cautare

62401 de rezultate pentru "accident rutier din ungaria din data 22 08 2010" (6.62 secunde)
Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari. Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
In Romania s-au inmatriculat doar 9.600 de masini noi, ceea ce reprezinta doar 0,26% din totalul consemnat in UE Romania se claseaza abia pe pozitia 21 in Uniunea Europeana din punctul de vedere al volumului de autoturisme noi vandute in primul trimestru, cu un numar de 9.676 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor de Autoturisme din Europa (ACEA).
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Violente in Bucuresti provocate de ultrasii unguri UPDATE 22:53 - Partida Romania - Ungaria s-a incheiat. ... UPDATE 22.21 - Incidentele au continuat si la stadion. ... Incidentele au continuat apoi intre suporterii romani, la peluza sudica, existand cateva batai intre suporterii din provincie si cei din Bucuresti.
Europa redevine socialista Greva americanilor de la Wikipedia din pricina proiectului legislativ din Congresul SUA vizand inasprirea masiva a reglementarilor privind drepturile de autor si campania electorala de peste ocean, atat de diferita de cele europene, iata doar doua din subiectele aprig dezbatute de editorialistii apuseni.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. ... - in data de 22.06.2010, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe Al.
50/2010. ... Dobanda va fi compusa din EURIBOR plus marja fixa a bancii plus comisioane. ... 50/2010 privind contractele de credit catre consumatori, singurul act normativ cu adevarat pentru protejarea consumatorului roman de credite.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
Ele au format mai multe partide, din care dupa anul 2000 mai erau in circulatie PSD si PDL.
" Am vazut din partea guvernului roman un sir de reactii isterice, paranoice si, in acelasi timp, comice".
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: ... Comparatia intre Tinutul Secuiesc si Tirolul de Sud nu sta in picioare, in primul rand din considerente geografice.
Kelemen a obtinut 371 din voturile exprimate. ... Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, si-a anuntat candidatura la sefia Uniunii, in data de 11 decembrie 2010, de la tribuna Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU), care a avut loc la Targu Mures. ... Ne pregatim pentru alegerile locale din 2012.
Maghiarii din Romania cred ca prin dobandirea dublei cetatenii - romana si ungara - se face un pas catre refacerea Ungariei mari. Ei vor ca referendumul pe aceasta tema din Ungaria sa le dea castig de cauza si, astfel, sa se "intoarca la tara-mama".
Siguranta alimentara a reprezentat tematica celui de-al treilea seminar din cadrul Programului "Jurnalisti in Uniunea Europeana” organizat de Romania Gateway si British Council Romania la sediul din Bucuresti al acestei din urma institutii britanice.
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari.
Camera de Comert si Industrie Bihor in calitate de beneficiar, avand ca parteneri Agentia de Dezvoltare a judetului Hajdú Bihar si Camera de Comert si Industrie Hajdú Bihar (Ungaria), a realizat si a lansat proiectul "Unitate si diversitate in turismul Euroregiunii Bihor-Hajdú Bihar".
google-analytics.com